FORMULARI D’INSCRIPCIÓ A LA CONFERÈNCIA FIRAGRAN 2021 sobre:

SALUT
Tenir cura de la nostra salut en temps de pandèmia: les relacions humanes com a mitjà per comprendre’ns i comprendre millor el món.

Ponent:
Dr. Antonio R. Moreno-Poyato., Infermer especialista en Infermeria de Salut Mental. Màster Universitari en Cures Infermeres: metodologia i aplicacions. Professor lector del departament d’Infermeria de Salut Pública, Salut Mental i Materno-Infantil de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat de Barcelona..

Temari:
El tema central serà donar importància a com ens relacionem amb el nostre entorn, per tal de tenir cura de la nostra salut, en funció de com de conscients som de les nostres pròpies creences, necessitats i expectatives davant la salut.
Aportacions recollides de persones de diferents perfils i entorns, persones grans de més de 55 anys amb diferents perfils socioeconòmics i que hagin viscut la malaltia (o no) des de l’hospitalització, l’àmbit residencial o el domicili habitual; visions de professionals de la salut: metges, infermeres i treballadores socials; joves i adolescents que convisquin (o no) amb persones grans.

22 SETEMBRE 2021 de 17:00 a 18:00

Jornada on line per la plataforma Zoom (s’enviarà enllaç a tots els inscrits)
Inscripció Gratuïta

[contact-form-7 404 "No s'ha trobat"]

(tots els camps son obligatoris)

Organitza:
image

Patrocina:
image