VII Concurs de Pintura Ràpida

Dissabte 26 de maig de 2018 a les 10:00h

BASES DEL CONCURS:
 1. Podran participar-hi tots els artistes majors de 60 anys que ho desitgin.
 2. El concurs tindrà lloc el dissabte 26 de maig de 2018 al matí.
 3. Les persones participants hauran de presentar-se a l’estand de L’Ajuntament de Barcelona a FiraGran 2018 (Les Drassanes Reials de Barcelona) a les 10h, a fi de formalitzar la inscripció i segellar els diferents suports.
 4. La tècnica i l’estil seran lliures.
 5. Els suports hauran de ser rígids, amb imprimació llisa i monocolor (tela). Cap de les seves dimensions podrà ser inferior als 50 cm i hauran de tenir un màxim de 116cm x 89 cm. En cas de mides diferents s’estudiarà cas a cas la seva acceptació. Només s’admetrà una obra per persona participant, si bé, prèvia sol·licitud, es podran segellar dos suports amb un mateix número.
 6. El tema dels treballs haurà de centrar-se en tres objectes del què s’informarà en el moment de la inscripció.
 7. Les obres acabades, sense firmar, s’hauran d’entregar a l’estand de L’Ajuntament de Barcelona a FiraGran 2018 (Les Drassanes Reials de Barcelona) entre les 14h i les 14:30h. Esgotat aquest temps, no s’admetrà cap treball.
 8. Una vegada efectuat el control de les obres, les persones participants hauran de situar-les, amb els seus cavallets, a l’espai tancat que es reservarà per aquesta finalitat dins el recinte de FiraGran 2018 (Les Drassanes Reials de Barcelona) i caldrà que col·loquin en lloc visible, l’adhesiu amb el número d’inscripció que se’ls hi haurà donat al inscriure’s.
 9. El jurat estarà constituït per: reconegudes personalitats del món de les belles arts, un representant de l’Ajuntament de Barcelona, un del Grupo Mémora i un altre de l’Organització de FiraGran que tindrà la facultat de declarar desert qualsevol premi si estimés insuficient la qualitat artística presentada.
 10. Al voltant de les 17h del 26 de maig de 2018 es farà pública la inapel·lable decisió del jurat a l’estand del Grupo Mémora a FiraGran 2018 (Les Drassanes Reials de Barcelona).
 11. En el transcurs de la lectura del veredicte, s’entregaran els premis a les persones guanyadores. Una vegada finalitzat l’acte de lliurament dels premis, la resta d’artistes participants hauran de retirar els seus treballs el mateix dia 26 de maig de 2018 abans de les 19:30h.
 12. S’atorgaran els següents premis patrocinats pel Grupo Mémora, cada categoria tindrà un guanyador i un finalista:
  • Premi al millor quadre (nivell avançat): 200 euros pel guanyador/a i diploma al finalista
  • Premi al millor quadre (nivell inicial): 200 euros pel guanyador/a i diploma al finalista
  • Premi a la creativitat/originalitat: 200 euros pel guanyador/a i diploma al finalista

  Tots els participants rebran un obsequi.

 13. Les obres premiades, que hauran d’estar firmades pels autors, passaran a ser propietat del patrocinador, cosa que obliga als autors a renunciar a tots els drets per les seves obres, inclosos els de reproducció, edició i exhibició.
 14. Si la climatologia fóra adversa, l’entitat organitzadora, l’Ajuntament de Barcelona, Grup Mémora i el jurat, podrien decidir la suspensió del concurs.
 15. L’organització no es fa responsable de possibles deterioraments o pèrdues de les obres.
 16. El fet de participar en el certamen suposa l’acceptació total d’aquestes bases. El jurat i l’entitat organitzadora resoldrà qualsevol incidència o aspecte no previst en aquestes bases i les seves decisions seran inapel·lables.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Per a participar al concurs de Pintura Ràpida de FiraGran 2018, heu d’omplir el següent formulari abans del 27 d’abril de 2018.

Tots els camps marcats amb * són obligatoris.

[contact-form-7 404 "No s'ha trobat"]
Amb el suport de:

Ajuntament de Barcelona

Patrocinat per:
Grup Memora