El programa, impulsat pel departament de Promoció de la Gent Gran, passeja persones grans en tricicles conduïts per voluntaris i voluntàries.

La flota de tricicles de titularitat municipal, conduïts pel grup de voluntaris i voluntàries del programa En Bici Sense Edat, torna als carrers de Barcelona a mitjan setembre de 2018 per continuar millorant i ampliant els objectius del projecte: acompanyar les persones grans que viuen a residències o habitatges tutelats municipals portant-les a passejar en bicicleta.

El calendari de sortides de tardor dura deu setmanes, de mitjan setembre a mitjan desembre, i inclou sortides coordinades amb centres de l’Eixample, Ciutat Vella, Sant Martí, Gràcia, Horta-Guinardó i Les Corts. Fins i tot està prevista una sortida nocturna al novembre coincidint amb el funcionament de l’enllumenat nadalenc a la ciutat. A més dels passejos amb tricicle per a les persones grans, el calendari de tardor també inclou dos cursos de formació per als voluntaris i les voluntàries, l’un al setembre i l’altre a l’octubre.

Font: ajuntament.barcelona.cat

Llegir més: http://ajuntament.barcelona.cat/gentgran/ca/noticia/al-setembre-comenca-el-nou-calendari-de-sortides-de-tardor-del-programa-en-bici-sense-edat_695862