Informar-vos que definitivament no celebrarem FiraGran 2020 del 7 al 9 d’octubre a Les Drassanes Reials de Barcelona. La nostra ferma voluntat era celebrar-ho, i ho hem intentat fins al darrer moment, perquè consideràvem importantíssima aquesta gran trobada de persones grans d’arreu de Catalunya. Però la realitat “pandèmica” és d’una tossudesa que no ha deixat marge per celebrar FiraGran 2020, malgrat que ja havíem desenvolupat tots els protocols necessaris per garantir la seguretat dels que veniu a desenvolupar activitats, els visitants, els expositors, els proveïdors i els organitzadors. Però el fet que no hagin obert els casals, i que les mesures per evitar rebrots són cada dia més restrictives, ens han fet prendre aquesta trista decisió.

I ens sap greu perquè som conscients que heu treballat per poder estar  presents a FiraGran 2020, la qual cosa ús agraïm moltíssim. Sempre ens hem sentit recolzats per les persones grans que heu vingut a desenvolupar diferents activitats a FiraGran, sense el vostre exemple, col·laboració i complicitat, FiraGran no existiria. Heu estat, sou i desitgem que sigueu sent un exemple d’envelliement actiu.

Fa 22 anys, hem sentit el suport que les administracions públiques que amb la seva participació, col·laboració i complicitat han fet de FiraGran un esdeveniment de referència de les persones grans de Catalunya.

Malgrat que no es pugui celebrar presencialment FiraGran 2020, des de la Fundació FiraGran vàrem decidir divendres passat en una reunió extraordinària, que durant el mes vinent d’octubre, farem diferents activitats online on tractarem temes d’actualitat i interès per a les persones grans. En breu us informarem de les activitats que farem

I ens plau també informar-vos, que el projecte FiraGran no s’atura i ja estem començant a treballar per FiraGran 2021, on desitgem seguir comptant amb el vostre important suport.