Deu prediccions sobre el nostre futur amb els robots

//Deu prediccions sobre el nostre futur amb els robots
2017-11-02T13:26:19+00:00 3 novembre, 2017|Categories: Dependència|

La convivència real entre humans i robots és cada vegada més lluny de la ciència-ficció i més a prop del nostre dia a dia. I això no és un tòpic. Aquest és el missatge que el guru mundial de la robòtica Oussama Khatib va portar la setmana passada a Barcelona, on es va convertir en el plat fort de la tercera edició de la Nit de la Robòtica, organitzada per l’Associació d’Enginyers de Catalunya.

Una de les prediccions és que els autòmats faran més fàcil l’adaptació a una societat cada cop més envellida. Khatib planteja que els robots jugaran un paper important en els canvis demogràfics que amenacen la majoria de països desenvolupats. El professor apunta directament a l’Àsia, on l’evolució del pes de la gent gran farà indispensable l’ús de les màquines per tenir-ne cura. “Aquesta eina es pot convertir en una espatlla per recolzar-s’hi la gent gran que ha de desplaçar-se i té problemes de mobilitat”, raona l’expert.

Font: arabalears.cat

Llegir més: https://www.arabalears.cat/premium/suplements/emprenemDeu-prediccions-sobre-nostre-robots_0_1896410427.html

2017-11-02T13:26:19+00:00 3 novembre, 2017|Categories: Dependència|

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si vols seguir navegant has d'acceptar el seu ús o configurar el teu navegador. També pots sortir del web