Dormir més, un repte?

//Dormir més, un repte?
2018-10-23T13:43:50+00:00 23 Octubre, 2018|Categories: Hàbits Saludables|

Millorar la qualitat del son permet reduir el risc de patir malalties cardiovasculars i diabetis

Una hora de son fa augmentar un 16% la rendibilitat l’endemà, segons els experts, amb especial incidència en l’àmbit laboral.

Experts internacionals van presentar al CosmoCaixa de Barcelona les conclusions del Manifest del son, un document que reivindica la necessitat de dormir per evitar un deteriorament de l’estat de salut i afavorir un millor envelliment. En aquest sentit, tots els ponents coincideixen a assenyalar el son com un dels quatre pilars imprescindibles per aconseguir un nivell de benestar acceptable, juntament amb l’exercici, l’estabilitat emocional i una dieta equilibrada.

Una millor gestió de la quantitat i la qualitat de les hores de son provocaria, paral·lelament, un impacte positiu en els llocs de treball. El responsable de salut infantil a l’Escola de Medicina de la Universitat de Missouri, David Gozal, considera el son un element “important i imprescindible per augmentar la productivitat laboral”. Dins d’aquest àmbit, proposa la implantació d’una breu migdiada com una aposta clara per augmentar la rendibilitat a la feina.

Font: elpuntavui.cat

Llegir més: https://www.elpuntavui.cat/societat/article/14-salut/1488061-dormir-mes-un-repte.html

2018-10-23T13:43:50+00:00 23 Octubre, 2018|Categories: Hàbits Saludables|

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si vols seguir navegant has d'acceptar el seu ús o configurar el teu navegador. També pots sortir del web