El reconeixement és per als veïns i entitats que han mostrat implicació amb el municipi. De forma desinteressada. I que han contribuït a ajudar els seus conveïns.

Albinyana va lliurar a Enriqueta Juncosa Arans el premi com Albinyanenca de l’Any. El reconeixement va ser a proposta de les entitats del municipi.

Juncosa està vinculada a Càritas i al Banc d’Aliments, a la parròquia de Sant Bartomeu organitzant actes o recollint ajuda per a les obres de restauració o per a la representació de Pàgines de Passió i la recuperació del ball parlat de Sant Bartomeu.

A més ajuda al casal de Gent Gran Les Peces-Albinyana, de la qual és sòcia des de fa gairebé 30 anys i també és sòcia de la Societat Recreativa Unió Albinyanenca.

En la que ha estat la 1 Nit de Premis, també l’Agrupació Recreativa Les Peces va ser reconeguda com a entitat de l’any. El seu president, Julià Domínguez, va agrair el premi i va destacar que en breu començaran les obres per tenir una nova seu social.

A proposta de les entitats, hi va haver un premi especial per a Maria Andreu Galofré, que amb 90 anys, té una gran participació en la vida associativa i cultural del municipi.

Font: diaritarragona.com

Llegir més: https://www.diaridetarragona.com/costa/Enriqueta-Juncosa-escogida-Albinyanenca-de-lAny-20171220-0001.html