‘Espai Gent gran. Font de saviesa’ és una iniciativa que potencia l’envelliment actiu i la bellesa de la vellesa. Està format per tres zones diferenciades que permeten fer un recorregut al visitant descobrint objectes i recursos que els aboquen a un passar recent, familiar i comú que permetrà reviure vivències personals.
Primer, una exposició fotogràfica per reflexionar i conscienciar sobre la realitat en què es troba la gent gran i els desafiaments que afronta, un treball de Marina Duran que ajuda a respectar la dignitat i la saviesa de la gent gran. Marina Duran és psicòloga i inicia la seva carrera professional com a cuidadora de discapacitats psíquics a centres de Catalunya. Aficionada a la fotografia al llarg d’aquests anys, fa fotos per plasmar les vivències de la gent gran que l’envolta.
En segon lloc, una col·lecció d’objectes i recursos publicitaris que aboquen al passat que permet reviure experiències personals. Un espai del record per fer un viatge en el temps. La màgia d’un bon record té el potencial de carregar-nos d’energia i els valors i els records son el motor que ens donaran la força per fer front al present amb il·lusió i confiança.

Font: memora.es

Llegir més: https://www.memora.es/ca/responsabilitat-social/compromesos-amb-la-societat/espai-gent-gran-font-de-saviesa