Grup Mémora obre un nou espai de suport a Manresa

//Grup Mémora obre un nou espai de suport a Manresa
2018-02-16T14:51:27+00:00 19 Febrer, 2018|Categories: Final de Vida|

Avui dilluns 19 de febrer, el grup Mémora obre les portes de l’Espai de Suport Manresa – Bages, el quart a Catalunya. Un punt de trobada sobre el final de vida adreçat a famílies i professionals.

Un conjunt de diversos tallers i xerrades adreçats a tota la població i al sector professional, especialment de l’àmbit sanitari, sociosanitari i residencial, amb l’objectiu d’apropar i donar a conèixer temes que giren al voltant el procés final de vida.

Són trobades setmanals gratuïtes realitzades en els Espais de Suport on es tracten temes com: afrontar el procés de dol, envelliment saludable, relació avis-néts, cuidar el cuidador, artteràpia, entre altres.

Font: https://www.memora.es/

Llegir més: https://www.memora.es/ca/responsabilitat-social/compromis-amb-la-salut/xerrades-i-tallers-en-els-espais-de-suport-memora

2018-02-16T14:51:27+00:00 19 Febrer, 2018|Categories: Final de Vida|

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si vols seguir navegant has d'acceptar el seu ús o configurar el teu navegador. També pots sortir del web