La gent gran explica contes amb valors als centres educatius l’Anoia

//La gent gran explica contes amb valors als centres educatius l’Anoia
2018-06-11T12:59:12+00:00 6 Juny, 2018|Categories: Envelliment Actiu|

La iniciativa forma part de les accions de la Comissió de treball preventiu intergeneracional de la comarca de l’Anoia

Membres del Consell de la Gent Gran de l’Anoia han començat un cicle en què visiten els centres educatius de la comarca que ho demanen per explicar contes que transmeten valors com la companyia, la solidaritat o el respecte. L’activitat pretén posar en valor el paper de les persones grans en els entorns propers, establint un treball intergeneracional a fi d’evitar actituds que discriminin les persones per raó d’edat.

Després de la formació amb l’experta contacontes Anna García rebuda, l’Enric Esquer, el Jordi Gifre, el Joan Ribera i el Gregorio Jorgé Cortés van ser els primers en explicar diferents contes als infants de les classes dels Esquirols i dels Mussols de l’Escola Garcia Fossas d’Igualada.

Els centres escolars que es vulguin acollir a aquesta acció, s’han de posar en contacte amb la Menchu Vélez a través del correu electrònic mvelez@cssi.cat.

Font: anoia.cat

Llegir més: http://www.anoia.cat/2018/05/28/la-gent-gran-explica-contes-amb-valors-als-centres-educatius-lanoia/

2018-06-11T12:59:12+00:00 6 Juny, 2018|Categories: Envelliment Actiu|

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si vols seguir navegant has d'acceptar el seu ús o configurar el teu navegador. També pots sortir del web