La residència la tardor ha començat un projecte innovador: han reformat la planta baixa i hi volen a dur a terme múltiples activitats per obrir la residència a tots els públics. Per començar, els residents i gent de fora de l’equipament van poder veure l’actuació musical del grup de playback de Torelló.

Aprofitant la Fira de Sant Lluc que celebra la ciutat d’Olot, la Residència la Tardor ha estrenat la remodelació que ha gaudit el centre. Tota la planta baixa ha estat modificada per tal d’acollir un nou espai amb una bona capacitat per desenvolupar-hi activitats, on els mateixos residents han fet alguns dels mobles que decoren l’interior. El primer esdeveniment es va viure aquest dijous, amb l’actuació musical del grup de playback de Torelló, que ja és un habitual de la residència pels espectacles que ofereixen. La intenció és adreçar aquestes activitats a tothom.

Font: garrotxadigital.cat

Llegir més: https://www.garrotxadigital.cat/2018/10/19/la-residencia-la-tardor-dolot-reforma-la-planta-baixa-per-oferir-activitats-i-cursos-tant-de-residents-com-de-gent-gran-de-la-ciutat/