L’empresa a la que l’Ajuntament ha encarregat l’estudi per decidir com ha de ser el futur equipament per a la Gent Gran ha entrevistat a prop d’un centenar de persones i tindrà enllestit l’informe a finals de setembre.

Segons ha explicat l’Ajuntament en una nota de premsa, les 92 persones entrevistades inclouen gent gran del poble, els seus familiars, l’entitat de la Gent Gran i experts que treballen amb els col·lectius que, en el futur, poden ser usuaris d’aquest equipament.

L’estat actual dels treballs els va presentar una representant de l’empresa que està realitzant l’informe, Camon Consulting Group, als membres de l’equip de govern i a representants de l’oposició celebrada el passat 12 de Juliol.

De moment, el consistori evita parlar de residència per a la Gent Gran i hi fa referència parlant de “centre de serveis”, apuntant que un cop enllestit l’informe de necessitats es posaria en marxa l’informe de viabilitat econòmica, el darrer abans d’iniciar-ne la construcció.

Font: 772.cat

Llegir més: https://www.772.cat/lajuntament-entrevista-92-persones-per-saber-com-sera-el-nou-equipament-per-a-la-gent-gran/