La voluntat és que la Xarxa esdevingui un punt i a part cap a una nova manera de fer i de pensar, a l’entorn de les necessitats i els reptes que afecten les institucions, serveis, entitats i professionals que intervenen en el col·lectiu de la gent gran, que a Olesa representa el 15,52% de la població.

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat fa un pas més en l’atenció integral a la vellesa amb l’impuls d’una nova Xarxa municipal de Gent Gran en situació de Vulnerabilitat. Es tracta de donar forma i encabir en una estructura organitzativa tots aquells agents que acumulen anys  d’experiència de treball amb i per a la gent gran del municipi. La regidora de Benestar Social de l’Ajuntament d’Olesa, Georgina Muñoz, ha destacat que aquesta nova xarxa, que se suma a la Xarxa Socioeducativa d’Infància i Adolescència, “pretén donar resposta a tot el cicle vital dels olesans i olesanes”, en aquest cas detectant necessitats i desenvolupant programes per atendre la gent gran en situació de vulnerabilitat. Durant la presentació de la xarxa, aquest dimecres al migdia, la regidora ha manifestat estar convençuda que, “amb l’ajuda de tots els agents implicats, la nova xarxa serà un referent a la comarca, com ja ho és la Xarxa Socioeducativa d’Infància i Adolescència”.

Font: olesademontserrat.cat

Llegir més: http://www.olesademontserrat.cat/pl19/ajuntament-seu-electronica/comunicacio/noticies-municipals/id8004/l-ajuntament-d-olesa-de-montserrat-presenta-la-xarxa-de-gent-gran-en-situacio-de-vulnerabilitat.htm