El projecte va sorgir fa tres anys. De Pablo i Llort s’havien conegut cursant un MBA en el Iese i van decidir deixar el món corporatiu per a impulsar un negoci propi. “Teníem ganes d’emprendre i vam observar que l’assistència sociosanitària podia millorar en molts aspectes.” Van fitxar a Xavier Esteve, el soci que va aportar el coneixement tecnològic, i junts van llançar el projecte al mercat.
“Joyners és una plataforma d’assistents “ondemand”. Les famílies poden recórrer a ella en qualsevol moment, estant a casa, l’hospital o la residència, per una necessitat puntual o regular. El servei és fiable, els assistents tenen formació prèvia i estan al corrent de les seves obligacions legals i tributàries”. De Pablo explica que Joyners també es dirigeix a empreses, com a hospitals, residències i asseguradores, que ofereixen l’ús de la plataforma als seus pacients o clients.

Font: lavanguardia.com

Llegir més: https://www.lavanguardia.com/economia/20190325/461210901881/joyners-app-familias-cuidadores-contacto.html?utm_campaign=botones_sociales_app&utm_source=whatsapp&utm_medium=social