L’Ajuntament de Terrassa ha col·locat cartells informatius a un total de 27 places i espais públics de la ciutat on hi ha jocs biosaludables. Tenen la intenció d’orientar la ciutadania sobre la importància que té la pràctica regular d’exercici físic. Els cartells informen sobre com s’han de fer els exercicis, quina alimentació és recomanable seguir abans, durant i després de fer esport, la roba i el calçat que cal utilitzar. També sobre altres qüestions relatives a la hidratació i al nivell que més s’adeqüi a les característiques físiques de les persones usuàries.

Els nous cartells també recullen els telèfons de la Policia Municipal, de les urgències mèdiques i el número telefònic de conservació d’equipaments.

Els jocs biosaludables permeten fer gimnàstica a l’aire lliure amb exercicis suaus, ja que han estat especialment dissenyats per afavorir, principalment, les condicions físiques del col·lectiu de la gent gran. Són exercicis que contribueixen a millorar algunes de les habilitats que es perden durant els anys, com poden ser la flexibilitat, l’agilitat o la resistència ja que, a més, no requereixen fer servir la força per utilitzar-los.

Font: terrassadigital.cat

Llegir més: http://terrassadigital.cat/nous-cartells-informatius-a-parcs-i-places-per-fomentar-la-practica-de-lexercici-fisic/