La regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament del Vendrell ha programat dos tallers de gimnàstica adaptada a la gent gran: un realitzat en espais exteriors i l’altre, en espais interiors. Els tallers es porten a terme en els diferents esplais de la gent gran del municipi. L’exterior va destinat a una gimnàstica saludable global i també ha de servir per dinamitzar els espais lúdics de salut que hi ha en diferents zones de la vila.

En canvi, l’interior se centra en les activitats físiques de la vida quotidiana, teràpia d’esquena, prevenció de caigudes i reeducació postural.

Pel que fa als tallers exteriors, els horaris són: els dimecres de 9.30 h a 11 h a la plaça del Tívoli, els dimecres d’11.30 h a 13 h a la Plaça Germans Trillas de Coma-ruga (davant del Port) i els dijous de 9h a 10:30 h a l’Esplai de Gent Gran del Tancat.

Pel que fa als tallers interiors, els horaris són els dijous d’11.30 h a 12.30 h a l’Esplai de Gent Gran de Coma-ruga, els divendres de 9.30 h a 10:30 h a l’Esplai de Gent Gran del Tívoli i els divendres, d’11 h a 12 h a l’Esplai de Gent Gran del Tancat.

Font: naciodigital.cat

Llegir més: https://www.naciodigital.cat/baixpenedes/noticia/1432/nous/tallers/gimnastica/adaptada/gent/gran/vendrell