El II Congrés Internacional de Pacients amb Artrosi, organitzat per OAFI, Fundació Internacional de la Artrosi, tindrà lloc els propers 9 i 10 d’octubre de 2018 a l’Auditori Axa de Barcelona, ​​emmarcat en el Dia Internacional de Malalties Reumàtiques (12 de octubre). L’esdeveniment serà gratuït i obert a tots els públics.

Aquest esdeveniment internacional anual centrat en els pacients amb artrosi, és un lloc de reunió per a pacients, experts mèdics, societats científiques, administracions públiques, centres de recerca i desenvolupament i altres entitats relacionades amb l’artrosi.

Amb l’objectiu d’informar, conscienciar i formar sobre les millors pràctiques per a la prevenció, investigació i tractament d’aquesta patologia que afecta 300 milions de persones al món. En aquesta ocasió, el Congrés aprofundirà, amb el pacient com a protagonista central, temes claus i innovacions científiques en artrosi i malalties cròniques relacionades, amb especial èmfasi en estratègies basades en evidència científica.

Font: oafifoundation.com

Llegir més: https://oafifoundation.com/reserva-ya-entrada-gratis-oaficongress18/

Inscripció gratuïta: https://www.eventbrite.es/e/entradas-oafi-congress-2018-congreso-internacional-de-pacientes-con-artrosis-46978778792