Premi per Grans Padrins el pla que fa compartir activitats entre gent gran i infants

//Premi per Grans Padrins el pla que fa compartir activitats entre gent gran i infants
2017-11-30T13:18:52+00:00 1 desembre, 2017|Categories: Envelliment Actiu|

Aquesta iniciativa intergeneracional fa que es relacionin usuaris d’entre 64 i 95 anys i infants de 2 i 3 anys, els quals comparteixen activitats, moments i històries.

La residencia per a la gent gran Cugat Natura, ha estat guardonada amb el premi Innovació pel seu projecte Grans Padrins. El reconeixement atorgat per l’Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA).

El projecte Grans Padrins és una iniciativa entranyable, que suma d’esforços i complicitats entre dos espais tan diferents com un centre per a gent gran i una llar d’infants molt propera al centre, Les Tortuguetes. Aquesta iniciativa intergeneracional fa que es relacionin usuaris d’entre 64 i 95 anys i infants de 2 i 3 anys, els quals comparteixen activitats, moments i històries.

El premi aporta visibilitat al sector de la gent gran i dóna suport a projectes d’entorn que destaquen per la seva col·laboració i proximitat. A més, reflecteix la bona entesa entre entitats amb públics ben diferents de Sant Cugat, però que s’apropen per aconseguir el millor de les dues en benefici de tots.

Font: totsantcugat.cat

Llegir més: http://www.totsantcugat.cat/actualitat/poble/societat/premi-pel-projecte-grans-padrins-que-fa-compartir-activitats-entre-gent-gran-i-bebes-72124102.html

2017-11-30T13:18:52+00:00 1 desembre, 2017|Categories: Envelliment Actiu|

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si vols seguir navegant has d'acceptar el seu ús o configurar el teu navegador.