El Casal de Gent Gran Casa Nostra és un espai municipal per a Gent Gran al barri de Porta, a Nou Barris, Barcelona. Al Casal de Casa Nostra treballem per fomentar els rols actius de la gent gran, oferint espais de participació i relació, i donant resposta a les inquietuds i necessitats de la gent gran del barri. Actualment hi ha en marxa diferents activitats i tallers que permeten oferir un ventall de possibilitats on tothom hi té cabuda. Volem treballar per seguir sent un espai d’intercanvi d’experiències i relació, i per això ens cal gent motivada amb ganes de dinamitzar tallers al casal, oferint espais de lleure i formació.

Busquem persones voluntàries i/o estudiants en pràctiques que tinguin ganes de compartir unes hores a la setmana amb gent gran. No es requereix formació específica, però és interessant tenir uns coneixements mínims dels tallers que es dinamitzaran. Si tens una actitut positiva, motivació i amb ganes de compartir el teu temps amb gent gran activa, al Casal de Casa Nostra hi trobaràs el teu espai! Actualment busquem voluntaris per a dinamitzar tallers de cuina (1 cop al mes) i Mandales (1 cop per setmana) però estem obertes per a qualsevol proposta!

Font: hacesfalta.org

Llegir més: https://www.hacesfalta.org/oportunidades/voluntariado/presencial/detalle/voluntariado-para-ocio-y-formacion-con-gente-mayor/148975?pageIndex=1&volver=&idProvincia=5