Tàrrega imparteix tallers de memòria per a potenciar les funcions cognitives de la gent gran

//Tàrrega imparteix tallers de memòria per a potenciar les funcions cognitives de la gent gran
2018-06-12T16:46:40+00:00 14 juny, 2018|Categories: Hàbits Saludables|

La Regidoria de Promoció de la Salut de Tàrrega ha impartit la segona edició dels seus tallers de memòria anomenats “Gent Activa, Ment en Forma”. Dinamitzat per professionals de NeuroLleida amb el suport de la Diputació de Lleida, consisteix en un programa d’entrenament cognitiu en grup i adreçat especialment a gent gran. Els participants milloren les seves funcions cognitives i desenvolupen estratègies de salut cerebral per prevenir el seu empitjorament amb el pas del temps. Els tallers s’han realitzat des del passat octubre amb 27 sessions i un total de 23 persones participants, amb una mitjana d’edat de 70-75 anys d’edat.

El programa també fomenta l’apoderament de les persones grans participants. Així, en el marc dels tallers s’aborden aquestes qüestions: Com funciona la meva memòria? Com puc millorar la meva capacitat per prestar atenció a les coses? Com puc millorar el record (la consolidació) de la informació? Com puc millorar la recuperació de la informació que tinc a la meva memòria? Com puc millorar la meva memòria prospectiva? Com afecta l’estat d’ànim a la memòria?

Font: tarrega.cat

Llegir més: http://www.tarrega.cat/esports-salut-gentgran/noticies/tallers-memoria

2018-06-12T16:46:40+00:00 14 juny, 2018|Categories: Hàbits Saludables|

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si vols seguir navegant has d'acceptar el seu ús o configurar el teu navegador.