Mesura la teva força, guanya en qualitat de vida ‘, un dispositiu que mesura la massa muscular presentat per Laura González Españaque i el projecte’ Universitat Integradora ‘programa universitari per integrar a la gent gran, de Teresa de Vicente, són les dues idees guanyadores del repte ‘Fer anys amb salut: Com envellir saludablement per viure més i millor?, que s’ha desenvolupat en el marc de la plataforma d’innovació oberta’ Plantacción ‘.

Aquest repte forma part del programa ‘Emprèn inHealth’ de suport a l’emprenedoria social en salut, engegat per Unltd Spain, organització de suport a emprenedors socials, i la farmacèutica Lilly.

Des Lilly Espanya, han declarat que en la seva empresa donen suport “a una iniciativa d’aquest tipus en la qual hem volgut premiar les idees que un jurat ha identificat com les millors solucions per complir anys amb salut, ja que és necessari oferir respostes a un repte tan important com és el de l’envelliment saludable “.

Font: eleconomista.es

Llegir més: http://www.eleconomista.es/empresas-finanzas/noticias/8825749/12/17/Un-dispositivo-que-mide-la-masa-muscular-de-personas-mayores-entre-los-ganadores -del-repte-Complir-anys-amb-salud.html