Prop de 800 persones van participar en un dinar de germanor a la nau de Can Sanahuja durant el qual es va homenatjar els pierencs i pierenques de més edat

Diumenge es tancava la 71a edició de la Festa de la Gent Gran. Durant gairebé una setmana, els avis i àvies de Piera han pogut gaudir de propostes diverses entre les quals no han faltat un espectacle de màgia, un bingo especial o l’excursió al municipi d’Alcover.

Dissabte al matí es va organitzar la tradicional visita a les residències de la gent gran del municipi a càrrec de representants municipals. Hi van assistir l’alcalde, Jordi Madrid, el primer tinent d’alcalde, Josep Llopart, i la regidora de la Gent Gran, Vanesa Fernández-Arroyo, a més d’altres membres del consistori. Tots ells van estar acompanyats per representants del Pubillatge de Piera. Durant la visita es van lliurar diversos centres florals.

Sens dubte, però, l’acte amb més participació va ser el dinar de germanor que es va celebrar diumenge al migdia i al qual es va convidar als pierencs i pierenques que ja havien fet els 70 anys. Prop de 800 persones van assistir a aquest àpat que es va organitzar a la nau de Cal Sanahuja i que va comptar amb uns falsos cambrers que van dinamitzar la jornada i van fer riure a gran part dels presents.

Font: viladepiera.cat

Llegir més: http://www.viladepiera.cat/actualitat/noticies/2018/10/15/una-setmana-dedicada-a-la-gent-gran