La iniciativa la promouen un grup de productors i compta amb el suport del Govern

Professionals i residents de 135 residències de gent gran del Camp de Tarragona i de Lleida rebran prop de 150.000 calçots amb Identificació Geogràfica Protegida (IGP) Calçot de Valls. Es tracta d’una iniciativa d’un grup de productors d’aquesta localitat, amb el suport dels departaments d’Agricultura; Salut, i Treball, Afers Socials i Famílies.

L’acció, que té per lema ‘Gràcies des de Valls’, beneficiarà prop de 15.000 persones i es durà a terme del 16 al 19 de març. El repartiment va començar aquest dimarts a les residències lleidatanes de Bellvís, Balaguer, Alfarràs, Almacelles, Rosselló, Alpicat, Torre-serona i Vilanova de la Barca. És la tercera iniciativa d’aquestes característiques que es porta a terme a partir de la línia d’ajuts que el Departament d’Agricultura ha obert als productors agraris per compensar la pèrdua d’ingressos derivada de la manca de canals de comercialització de productes peribles com a conseqüència de la crisi de la covid-19.

LLegir meés: https://www.social.cat/noticia/14057/135-residencies-de-gent-gran-del-camp-de-tarragona-i-de-lleida-rebran-calcots-des-de-valls

Font: https://www.social.cat/