La iniciativa s’adreça als usuaris del Projecte Radars Sarrià – Sant Gervasi i a totes les persones grans del barri que acompleixin els requisits.

La programació d’aquesta 3a edició tindrà lloc els mesos de novembre i desembre.

El projecte El Teatre de Sarrià amb i per la Gent Gran contempla la possibilitat que totes les persones de més de 60 anys, en disposició de Targeta Rosa, puguin gaudir de l’oferta cultural del Teatre de Sarrià a un preu simbòlic.

L’objectiu és promoure la inclusió, l’arrelament al territori i la reducció del sentiment de solitud no volguda de totes les persones grans de Sarrià – Sant Gervasi, i per aquest motiu des del Districte i, juntament amb el  Teatre de Sarrià, es va posar en marxa aquest projecte que en aquesta 3a edició inclou una programació durant els mesos de novembre i desembre.

Programació

Diumenge, 18 de novembre a les 18 h

Cinema Espiritual

Cinema: Déu meu, però què t’hem fet?

 Diumenge, 25 de novembre a les 18 h

12 Sense Pietat

Teatre: Drama judicial d’intriga

 Dimarts, 18 de desembre a les 11.30 h

Concert de Nadal – Agrupació Madrigal

Grup Coral

Diumenge, 30 de desembre a les 17.30 h

 Estel de Natzaret

Teatre: Pastorets de Sarrià

Podeu reservar les vostres entrades trucant al 932 03 97 72, per correu electrònic centreiteatredesarria@gmail.com, o directament a la secretaria del centre.

 

Font: ajuntament.barcelona.cat

Llegir més: https://ajuntament.barcelona.cat/sarria-santgervasi/ca/noticia/3a-edicio-el-teatre-de-sarria-amb-i-per-a-la-gent-gran_736395