La meitat deixa d’utilitzar protecció a partir de la seixantena, i els més satisfets sexualment són els homes casats, segons l’estudi ‘La sexualitat en la gent gran’.

La gent gran també practica sexe”, ha sentenciat Díaz. Segons l’estudi, elaborat a partir d’enquestes a més de 500 persones, 6 de cada 10 barcelonins segueixen practicant sexe passats els 65 anys. Només un 26,7% assegura oblidar-se del sexe passada aquesta edat. Pel que fa a la freqüència, és “sorprenentment alta”, segons la sociòloga. Una de cada tres persones que ha participat en l’estudi ha tingut sexe en el darrer mes. En el cas dels homes, la freqüència és més elevada: un de cada dos homes més grans de 65 han tingut sexe en el darrer mes, mentre que en les dones és una de cada quatre.

L’estudi també aporta altres dades: per al 37% dels enquestats, la sexualitat és el coit, mentre que per al 30,8% és fer-se carícies i petons. Els que estan més satisfets amb la seva vida sexual, d’altra banda, són els homes casats d’entre 65 i 70 anys d’edat. Les persones vídues o solteres són les que menys satisfetes estan.

Font: www.ara.cat

Llegir més: https://www.ara.cat/societat/barcelonins-sexe-vellesa_0_1566443461.html