Al novembre comença un nou taller d’entrenament de la memòria per a gent gran

//Al novembre comença un nou taller d’entrenament de la memòria per a gent gran
2018-11-05T16:20:49+00:00 6 Novembre, 2018|Categories: Hàbits Saludables|

Aquesta activitat, organitzada per la Creu Roja, busca evitar el deteriorament cognitiu

“Enreda’t amb la Gent Gran” és el nom del taller d’entrenament de la memòria que organitza la Creu Roja del Baix Llobregat Centre i que la regidoria de la Gent Gran de Sant Vicenç dels Horts inclou, una vegada més, entre les activitats que impulsa per promoure l’envelliment actiu.

L’objectiu del taller és crear un vincle amb les persones grans i treballar amb elles la memòria per prevenir el deteriorament cognitiu. S’hi faran exercicis pràctics per treballar aspectes quotidians, en sessions dinàmiques, amenes i lúdiques.

El taller començarà el 7 de novembre i acabarà el 19 de juny. Es farà els dimecres de 10 a 11.15 h a la Biblioteca Les Voltes. Al calendari adjunt hi ha totes les sessions previstes.

La participació és gratuïta, amb places limitades. Les persones que vulguin assistir-hi, s’han d’inscriure el mateix 7 de novembre a la Biblioteca Les Voltes.

Font: svh.cat/

Llegir més: http://www.svh.cat/actualitat/noticies/2018-10-23-inici-del-nou-taller-dentrenament-de-la-memoria.html

2018-11-05T16:20:49+00:00 6 Novembre, 2018|Categories: Hàbits Saludables|

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si vols seguir navegant has d'acceptar el seu ús o configurar el teu navegador. També pots sortir del web