La iniciativa, dinamitzada pel Consell Esportiu del Pla de l’Estany, vol promoure els hàbits saludables i millorar la qualitat de vida de la població.

 

Des d’aquest dilluns 24 de juliol fins al divendres 4 d’agost s’han obert les inscripcions per a la majoria de les activitats físiques del programa Cor Actiu que dinamitza el Consell Esportiu adreçades a adults i gent gran. El programa, que pretén promoure els hàbits saludables entre la població del Pla de l’Estany i millorar-ne la qualitat de vida, ha nascut com a tal aquest any, però va començar a gestar-se l’any passat sota el nom ‘Programa d’Activitat Física’ i va comptar amb 650 participants dividits en 39 grups setmanals.

L’esport per millorar a qualitat de vida

 

El projecte Cor Actiu entén l’activitat física com una eina promotora de salut que ha de formar part de la vida quotidiana de les persones, per tots els beneficis que aporta. Xavi Batchellí, assegura que més enllà de millorar la condició física i coneixement del propi cos, també afavoreix a les persones a sentir-se plenes psicològicament i socialment.

Les inscripcions estaran obertes fins al 4 d’agost i es poden fer trucant al 972 581 344, o a través de la web www.ceplaestany.cat, on es pot consultar tota la informació i els horaris de l’oferta d’activitats.

 

Font: Aquest dilluns s’obren les inscripcions del programa Cor Actiu que ofereix activitats físiques per adults i gent gran de la comarca

Ràdio Banyoles: www.radiobanyoles.cat

Twitter Ràdio Banyoles: @radiobanyoles