Un dels nostres objectius vitals com a individus és el d’arribar a la vellesa. I volem arribar a la vellesa amb salut física i mental, amb unes condicions econòmiques que ens permetin viure dignament i envoltats de família i amics. Els joves i els adults somien en les coses que podran fer quan siguin vells i puguin gaudir d’un temps que no tenen per les seves obligacions laborals i personals.

Però quan ets jove i adult desconeixes massa coses del que significa fer-se vell. Malgrat que sempre estem envoltats de persones grans, no ens parem a pensar quines són les seves necessitats, les seves inquietuds i les seves limitacions. Partim de fotos fixes moltes vegades desenfocades.

L’existència d’una fira com FiraGran és important perquè totes les persones grans necessiten tenir informació per poder fruir de la vellesa que han somniat tota la vida, adaptada a les realitats intrínseques que comporta aquest estat vital. I FiraGran existeix únicament i exclusivament per aglutinar en un únic espai tota la informació que qualsevol persona gran pugui necessitar per trobar sortida a les seves inquietuds i necessitats.

És per això que a FiraGran s’organitzen més de 400 activitats gratuïtes, i hi ha més de 80 expositors que ofereixen tota mena de productes, serveis, activitats i tecnologies adreçades a millorar la qualitat de vida de les persones grans. És un gran aparador al servei de la gent gran.

FiraGran promou un envelliment actiu i participatiu, i defensa els drets que tenen les persones grans.

Crec sincerament que totes les persones assistents a aquesta fira surten amb informació que les ajudarà no només a millorar la seva qualitat de vida, sinó també a sensibilitzar-se sobre els drets que comporta ser una persona gran.