Hi ha punts fixes a equipaments de la ciutat i d’altres itinerants pels barris

 

L’Ajuntament de Sant Joan Despí ha tornat a posar en marxa aquest estiu el programa Puja a l’onada digital. No et quedis enrere perquè la gent gran aprengui a utilitzar els seus dispositius mòbils. Fins al 31 de juliol, les persones grans que vulguin aprendre a utilitzar i a treure tot el rendiment als seus telèfons mòbils o tauletes disposaran de punts d’assessorament tecnològic a diferents equipaments de la ciutat. A més, hi haurà punts d’assessorament itinerants pels barris per arribar més fàcilment a les persones grans.

Als punts d’assessorament tecnològic fixos i itinerants hi haurà joves del programa ocupacional d’estiu Work Experience que ajudaran a la gent gran a resoldre els seus dubtes sobre l’ús dels dispositius mòbils. La iniciativa, impulsada per l’Ajuntament de Sant Joan Despí, vol facilitar l’accés del col·lectiu de gent gran a les tecnologies de la informació i evitar la bretxa digital.

 

Per més informació: Assessorament tecnològic adreçat a la gent gran de Sant Joan Despí per aprendre a utilitzar els dispositius mòbils

Font: El Far

Twitter El Far: @ElFarInformatiu