L’ajuntament acorda controlar la qualitat dels centres públics arran de les “greus deficiències detectades”.

L’Ajuntament de Barcelona impulsarà auditories de qualitat i eficiència en les residències de persones grans sostingudes amb fons públics de la Generalitat de Catalunya. Aquest diari va publicar la setmana passada una informació en què s’explicava que els familiars dels usuaris de la residència Bon Pastor denunciaven una falta de menjar i aliments de mala qualitat en aquest centre públic. El grup municipal del PSC ha presentat aquest dimarts, en la Comissió de Drets Socials, Cultura i Esports, una proposició per crear aquestes auditories arran de les “greus deficiències i baixades de qualitat detectades en residències com la del Bon Pastor”.

Ha tirat endavant amb els vots a favor del PSC, Barcelona en Comú, Cs, el PP, la CUP i els regidors Gerard Ardanuy i Juanjo Puigcorbé. ERC i el Grup Municipal Demòcrata s’han abstingut. Amb aquesta proposta, s’ha aprovat, a més, una mesa de seguiment de les places públiques i concertades en les residències d’ancians de Barcelona.

Font: elperiodico.cat

Llegir més: https://www.elperiodico.cat/ca/barcelona/20181016/barcelona-auditara-les-residencies-davis-despres-del-cas-bon-pastor-7092681