Com adaptar la llar per a la gent gran

//Com adaptar la llar per a la gent gran
2018-01-29T11:44:40+00:00 29 gener, 2018|Categories: Consum i Seguretat|

En crear la nostra llar és essencial tenir en compte les necessitats de cada un, perquè tots tinguin les mateixes possibilitats i se sentin bé.

Les persones de la tercera edat necessiten llars còmodes i segures, en els quals puguin realitzar totes les activitats quotidianes sense problemes. Si vius amb una persona gran o vols adaptar la casa d’algun familiar, t’has de fixar en tots els detalls.

La comoditat és el punt més important per a les persones de la tercera edat a casa. Has de tenir en compte que passen la major part del temps en ella, ja que en general surten menys que els més joves. Fer tot accessible farà que puguin sentir-se a gust i útils. Un dels grans problemes és que no puguin realitzar les coses ells mateixos. Això fa que necessitin sempre a algú i es sentin indefensos i inútils, alguna cosa que hem d’evitar.

 

  

Font: www.yaencontre.com

Llegir més: https://www.yaencontre.com/noticias/vivienda/adaptar-hogar-personas-tercera-edad/

2018-01-29T11:44:40+00:00 29 gener, 2018|Categories: Consum i Seguretat|

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si vols seguir navegant has d'acceptar el seu ús o configurar el teu navegador. També pots sortir del web