Els Mossos els van detenir a Barcelona, però podrien haver comès els robatoris al Maresme enganyant gent gran a la qual robaven joies i diners

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 14 març a Barcelona dos homes de 43 i 44 anys acusats de fer-se passar per operaris de la llum i del gas a diversos municipis de la comarca del Maresme per robar a les víctimes, d’edat avançada, diners i joies. Se’ls atribueixen cinc fets delictius, entre el febrer i inici de març, a les poblacions de Tiana, Vilassar de Mar i Montgat (el Maresme).

Els dos detinguts actuaven sempre amb el mateix “modus operandi”: visitaven domicilis de gent gran, de més de 80 anys, i, amb el pretext de fer una inspecció o de reparar una avaria urgent, els robaven joies i diners en efectiu.

Consells dels Mossos

Els Mossos alerten que les visites comercials relacionades amb el servei de la llum o del gas que els clients no hagin sol·licitat no estan permeses. Avisen també que la companyia sempre avisa per carta del dia de la revisió i demanen que, si qualsevol persona es presenta en un domicili sense previ avís, es truqui al 112. La policia recorda que la inspecció a la instal·lació de gas s’ha de fer cada cinc anys.

Font: betevé

Per a més informació: Detinguts a Barcelona dos falsos operaris de la llum i el gas que robaven a gent gran

Twitter betevé: @beteve