La informació que necessites després de la seva represa al cap d’un any i mitjà suspesos per la pandèmia. Els pensionistes i acompanyants tornen a gaudir de les sortides entre octubre de 2021 i juny de 2022. Aquests són els passos a seguir per a apuntar-se al Imserso i tots els detalls relacionats amb els programes de viatges.

Existeixen diversos mètodes que faciliten la inscripció per als viatges de Imserso. La principal de totes i, sobretot, la més recomanable, és la telemàtica, a través de la Seu Electrònica a la qual podràs accedir punxant aquí. Si és la primera vegada que t’apuntaràs, necessitaràs donar-te d’alta emplenant un formulari.

També existeix una altra opció: pots descarregar el formulari, emplenar-lo i consignar-lo per correu a l’adreça dels Serveis Centrals del Imserso localitzats al Carrer Ginzo de Limia, 58 – 28029, Madrid.

L’últim mètode d’inscripció és el presencial en la seu prèviament citada.

No obstant això, si ja has estat inscrit en el Imserso no hauràs de tornar a fer-ho. Ells es posaran en contacte amb tu per a oferir-te els nous destins per correu. Això sí, recorda notificar els teus canvis de domicili o de contacte si es dóna el cas. Per a actualitzar aquest tipus d’informació només cal accedir a través de Cl@ve i posar el número de referència que cada usuari troba en la seva carta anual del Imserso.

Per a més informació:  https://www.lasexta.com/como-que-cuando/imserso_202110276179adb10fa89c0001d06791.html