El departament ha adquirit més d’1,2 milions de dosis de la vacuna que estan disponibles a tots els CAP i centres vacunals.

El Departament de Salut ha iniciat avui la campanya de vacunació de la grip 2018-2019 per a la qual ha adquirit més d’1,2 milions de dosis de la vacuna que estaran disponibles a tots els CAP i centres vacunals del Principat. Salut posa el focus enguany en els professionals sanitaris i es fixa el repte d’incrementar la taxa de vacunacions entre aquest col·lectiu, que actualment se situa entorn del 23%. A banda dels professionals sanitaris, la campanya antigripal incideix en la vacunació de la resta de grups de risc, com són les embarassades, els malalts crònics i amb factors de risc de totes les edats i les persones més grans de 60 anys. El període òptim de vacunació és fins al 15 de desembre, uns quinze dies abans que la grip arribi al llindar epidèmic, que aquest any se situa als 110,7 casos per 100.000 habitants. Tot i això, les dosis estaran disponibles durant tota la temporada de grip.

Font: vilaweb.cat/

Llegir més: https://www.vilaweb.cat/noticies/comenca-la-campanya-de-vacunacio-de-la-grip-amb-lobjectiu-de-salut-daugmentar-la-cobertura-entre-el-personal-sanitari-2/