Unive Advocats és el resultat d’un projecte important iniciat per un grup de professors universitaris que va néixer l’any 2006 amb l’afany de traslladar el treball conscienciós a l’advocacia.

Des de llavors, la firma jurídica ha aconseguit consolidar-se com a referent a nivell nacional, i actualment té més de quinze despatxos propis oberts a ciutats de tot Espanya.

Gràcies a milers de clients, portem més de deu anys oferint els nostres serveis a tot Catalunya, ja que si alguna cosa ens caracteritza és el nostre caràcter proper. El nostre despatx obert al públic és a Barcelona, ​​a Avinguda Diagonal, 416, 1r 1a, les portes del qual estan obertes per a vostè.

Actualment, més de 100 advocats defensen els interessos dels nostres clients.

PENSIONS

Conscients del gran nombre de controvèrsies que sorgeixen a certa edat quan arriba l’anhelada jubilació o cal lluitar per una incapacitat permanent, comptem amb un equip d’advocats amb àmplia experiència en aquestes matèries.

  • Reclameu el complement de maternitat per a homes.

El complement de maternitat originàriament només es reconeixia les dones (Art. 60 LGSS) fins que el Tribunal de Justícia de la UE va declarar que l’art. 60 LGSS -en la redacció anterior- era contrari a la Directiva 79/7 i discriminatori per raó de sexe en reconèixer només a les dones el complement, però no als homes que complien els mateixos requisits. Posteriorment, el Tribunal Suprem s’ha pronunciat en les sentències de la Sala Social dictades pel ple el 16 de febrer i el 30 de maig, i ha concedit el complement als homes amb efecte retroactiu. En definitiva, els homes que tinguin reconeguda una pensió contributiva de jubilació ordinària, jubilació anticipada forçosa, viduïtat o incapacitat permanent, hi haurien accedit entre l’1 de gener de 2016 i el 3 de febrer de 2021 i fossin pares de dos o més fills, podran veure incrementada la seva pensió en un 5%-10%-15%, i recuperar allò que no han percebut fins ara amb efectes retroactius.

  • Deducció a l’IRPF de les aportacions a mutualitats laborals

Aquells homes i dones que haguessin realitzat aportacions a mutualitats laborals abans de l’1 de gener de 1979, gràcies a la Sentència del TSJ d’Extremadura de 3 de juny de 2021 que va confirmar que s’estava produint una “doble imposició del mateix fet imposable” al integrar-se tot el seu import a la base imposable de l’IRPF com a rendiment del treball, poden sol·licitar que se’ls restitueixin les quantitats aportades a mutualitats de previsió social durant els anys 1967-1978, amb els seus interessos legals.

SALUT I PLANIFICACIÓ

  • Planificació fiscal i patrimonial.

La planificació fiscal i patrimonial no és una recomanació que tingui a veure amb l’edat, els experts recomanen fer ús del dret de testar per evitar sorpreses als nostres hereus, així com fer ús de la nostra voluntat per triar la destinació dels nostres béns. La planificació patrimonial també comporta una planificació fiscal que suposarà un gran estalvi per a nosaltres i per als nostres hereus. En síntesi, una bona planificació beneficiarà la seva salut i el seu benestar; evitant preocupacions es viu millor.

Aquests i molts altres assumptes, com el càrtel dels cotxes que afecta tots els que van comprar un vehicle durant els anys 2006 a 2013, podrem tractar-los gratuïtament i sense compromís al nostre estand.

Estarem encantats d’informar-lo i atendre’l personalment. Us esperem a l’estand 145 els propers 19-21 d’octubre a FiraGran (l’Hospitalet de Llobregat).