Un home de 51 anys, veí de Torredembarra, va ser detingut dimecres pels Mossos d’Esquadra per, presumptament, haver estafat 500 euros i furtat joies a una dona de 71 anys. Segons la víctima, que va presentar una denúncia per estafa, l’individu es va presentar a casa seva després de guanyar-se la seva confiança i li va demanar 500 euros a canvi d’unificar-li uns deutes econòmics per pagar una quota més baixa.

L’estafador va acordar que passaria uns dies després a recollir els diners. El detingut, en aquesta primera visita, es va endur un aparell terapèutic que la dona havia comprat i que encara no havia acabat de pagar amb l’excusa de reduir-li el deute. Més tard, va aconseguir que la dona li entregués els diners i va aprofitar un descuit de la víctima per furtar-li un joier amb una polsera i anells d’or.

L’home va ser detingut dimecres després de la investigació dels Mossos, i va declarar en seu policial el mateix dia de la detenció amb l’obligatorietat de comparèixer davant del jutge quan sigui requerit.

Font: diarimes.com

Llegir més: https://www.diarimes.com/noticies/tarragona/2018/06/15/detingut_per_estafar_500_euros_furtar_joies_una_dona_gran_tarragona_41745_1091.html