Confidents, pares, amics i entranyables protectors de tot aquell que els envolta, guardians dels més petits. Els avis són, en molts casos, l’ingredient que dóna gust a les famílies. Un paper clau que se celebra al calendari catòlic amb el Dia dels avis el 26 de juliol per un senzill motiu. Avui és l’onomàstica de Sant Joaquim i Santa Anna, els pares de la Mare de Déu, és a dir, és el dia dels avis de Jesucrist. Davant d’aquesta coincidència, diversos països llatins van decidir marcar en vermell una jornada que serveixi d’homenatge als nostres majors.

Un any més, Google ha decidit retre tribut el dia dels avis dedicant-li un dels seus famosos Doodles personalitzats. Els usuaris que al llarg de la jornada entrin en el famós cercador, es trobaran amb una bonica estampa. Dos avis llegeixen un llibre a tres petits que els envolten i escolten amb atenció. Una escena habitual en la vida quotidiana que es repeteix diàriament en moltes cases. Un petit gest per a un impagable col·lectiu.

Font: lavanguardia.com

Llegir més: https://translate.google.com/translate?sl=es&tl=ca&js=y&prev=_t&hl=es&ie=UTF-8&u=https%3A%2F%2Fwww.lavanguardia.com%2Fvivo%2F20180726%2F45913294590%2Fdia-abuelos-nuevos-padres.html&edit-text=