La companyia ha difós un preciós curt de tres minuts de durada que està provocant tants aplaudiments com llàgrimes entre els seus seguidors.

Tot apunta al fet que el Nadal d’aquest any 2020 serà molt diferent de totes les viscudes fins avui. Amb les restriccions de mobilitat i les limitacions imposades per a frenar la corba a tota mena de reunions socials i familiars, milions de persones s’han quedat sense motius ni ganes de grans celebracions.

Per contra, el món del cinema i de la publicitat continua llançant campanyes que apel·len a l’esperit nadalenc en aquestes dates. Aquest dijous, el sorteig de la Loteria de Nadal llançava una emotiva campanya -en la qual també es colava la pandèmia- per a recordar que, com en anteriors ocasions, l’important del premi és “compartir-lo”.

Walt Disney ha fet un pas més enllà i ha llançat un emotiu vídeo en el qual converteix a una dona gran i a la seva néta en les protagonistes d’un tendre missatge de solidaritat intergeneracional.

Més info: https://www.heraldo.es/noticias/ocio-y-cultura/2020/11/13/disney-dedica-un-emotivo-corto-navideno-a-los-abuelos-1404999.html

Vídeo:

https://www.youtube.com/watch?v=tl57Gy5X_Kg&feature=emb_logo