El Consell Comarcal del Bages ha engegat un cicle de tallers informatius als casals de la gent gran de la comarca per prevenir les estafes a domicili. L’objectiu, explica a l’ACN el tècnic de consum de l’ens supramunicipal, Carles Borràs, és donar-los eines “perquè s’autoprotegeixin” abans d’arribar a la via del desistiment, més complicada si no s’assoleixen tot un seguit de paràmetres. Set municipis bagencs ja han participat en la campanya, que es perllongarà fins a mitjans de juny. La iniciativa sorgeix després que les reclamacions a l’Oficina del Consumidor s’hagin duplicat al llarg del 2017, amb un total de 28 queixes a tota la comarca del Bages.

El Casal de la Gent Gran d’Artés, l’Esplai Artesenc de l’Amistat, ha estat un dels darrers en sumar-se a la formació pels avis. El seu president, Pere Crusellas, en ressalta la importància. I és que, malgrat que afirma que és un tema “del que hem parlat al Casal” reconeix que “és important que hi hagi un punt de referència perquè la gent de vegades no sap on anar”

Font: lavanguardia.com

Llegir més: http://www.lavanguardia.com/local/bages/20180530/443943864913/el-consell-comarcal-del-bages-dona-eines-a-la-gent-gran-per-evitar-estafes-a-domicili.html