Ja fa quinze anys que presideix l’agrupació local de Càritas a Palafrugell, a la qual va arribar poc després d’implicar-se en l’entitat després d’anys al capdavant de la Creu Roja local. Malgrat això, jubilada i plenament dedicada a aquesta segona activitat, li agrada més autodefinir-se com a “voluntària a qui li toca donar la cara”, abans o després d’agafar la furgoneta per anar a buscar aliments o roba, planificar les activitats i reunir-se amb persones, entitats i institucions per arribar a nous acords per mantenir i ampliar serveis.

Com veu la situació al seu municipi, Palafrugell, pel que fa a persones que recorren al centre d’aliments?
Quantitativament, tampoc puc afinar números concrets, perquè només gestionem la llista que ens fan arribar des de serveis socials cada dia. Només tenim potestat de lliurar el que anomenem cistelles d’urgència a casos puntuals o persones que venen de pas. Però la sensació ara mateix és que estem més o menys igual que en els últims anys.
Pots llegir tota l’entrevista clicant al següent enllaç: http://www.elpuntavui.cat/societat/article/5-societat/1343961-el-nombre-de-voluntaris-s-ha-quadruplicat-en-els-darrers-anys.html
Font: www.elpuntavui.cat/