El dejuni intermitent en la nostra dieta, regular les proteïnes, i menjar en una determinada franja horària són algunes de les claus

Sembla una utopia però no ho és. Parlem d’aconseguir una llarga esperança de vida de manera saludable i amb qualitat, almenys, “nutricionalment” parlant. Reptes de la ciència, que investiga com viuen algunes de les persones més longeves del planeta. ¿Genètica? ¿Alimentació? Sembla que la suma dels gens i la nutrició és el gran secret per a una major longevitat.

Valter Longo, bioquímic italià conegut mundialment pels seus nombrosos estudis en el camp de l’envelliment i autor del llibre “La dieta de la longevitat. Com viure bé per viure sa fins als 110 anys” ha fet un recull exhaustiu en les seves últimes investigacions de les diferents dietes que existeixen i el seu impacte fisiològic en el cos humà.

“Identificar com els nutrients que prenem estan connectats amb els gens que controlen la longevitat, i els gens que també controlen algunes de les malalties”, va comentar fa 3 mesos en una xerrada que va oferir sobre el seu llibre a l’Espai Fundació Telefònica a Madrid.

Font: lavanguardia.com

Llegar més: http://www.lavanguardia.com/vivo/20180111/434201709832/come-sano-vivir-110-anos.html?utm_campaign=botones_sociales_app&utm_source=social-otros&utm_medium=social