El Tercer Sector demana un “gran pacte de consens” per garantir les pensions

//El Tercer Sector demana un “gran pacte de consens” per garantir les pensions
2019-02-05T12:02:44+00:00 15 Febrer, 2019|Categories: Temes Legals|

Proposa polítiques actives laborals, migratòries i de foment de la natalitat

La Taula del Tercer Sector Social de Catalunya, que agrupa més de 3.000 entitats socials catalanes, ha instat els grups polítics i agents socials a assolir un “gran pacte de consens” que permeti repensar el sistema de les pensions perquè sigui viable i sostenible, ha informat en un comunicat.

Ho ha dit aquest dimarts la presidenta, Francina Alsina, en la presentació de l’estudi ‘El sistema de pensions a Espanya. Les febleses d’un model que urgeix una solució duradora’, i ha remarcat que aquest pacte ha de garantir un dels pilars bàsics de l’estat del benestar i “assegurar la protecció i la dignitat de la gent gran, més enllà dels cicles polítics”.

Vila ha afirmat que la solidaritat entre les generacions té “un futur molt negre” i que el que s’ha fet fins ara són pegats, per la qual cosa ha demanat polítics i polítiques valentes que deixin de banda els interessos partidistes i electoralistes.

Font: aldia.cat

Llegir més: https://www.aldia.cat/gent/noticia-tercer-sector-demana-gran-pacte-consens-per-garantir-les-pensions-20190129122519.html

2019-02-05T12:02:44+00:00 15 Febrer, 2019|Categories: Temes Legals|

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si vols seguir navegant has d'acceptar el seu ús o configurar el teu navegador. També pots sortir del web