David Kirkpatrick,  excap de producció de Walt Disney Studios,  ha perdut 18 quilos duent a terme una rutina setmanal de petites carreres, la qual cosa també li ha portat a reduir els seus nivells d’estrès i canviar la seva alimentació.

En una entrevista amb «NBC News»,  Kirkpatrick, que té 68 anys, explica com amb sol 21 minuts d’exercici a la setmana li han ajudat a perdre 18 quilos. I el germen d’aquest canvi va ser una simple pregunta que un amic li va fer a través de Facebook:  «Alguna vegada has tornat a córrer com si tinguessis de nou 5 anys?».

Actualment corre tres dies a la setmana, deixant un dia lliure entre cada dia de carrera perquè el seu cos pugui recuperar-se.  En total,  fa set carreres,  amb 45 segons de descans entre cadascuna d’elles.

També explica, ha canviat la forma en la qual menja: plena el seu plat amb un 80 per cent de fruites i verdures i 20 per cent de proteïnes. La seva nova alimentació el va ajudar també a perdre pes.

Font: ABC

Més informació: https://www.abc.es/familia/vida-sana/abci-truco-jubilado-para-perder-peso-y-estar-forma-solo-21-minutos-ejercicio-semana-201907140112_noticia.html