Els 8 tipus de dol i les seves característiques

//Els 8 tipus de dol i les seves característiques
2019-05-03T11:54:11+00:00 8 Maig, 2019|Categories: Final de Vida|

El dol és una de les experiències més dures per les que pot passar un ésser humà al llarg de la seva vida.Encara que moltes persones ho associen a la mort, aquest fenomen també pot ocórrer quan ens trenquen el cor o quan perdem un treball després de molts anys en el mateix lloc; es produeix, en general, en les situacions en què passa alguna cosa que interpretem com una pèrdua.

Sens dubte, superar el dol és complicat, de manera que la persona ha d’anar passant una sèrie d’etapes per tornar a estar bé. És una experiència molt dolorosa i cada individu té una forma personal de viure-ho.

Així mateix, hi ha diversos tipus de dol, per la qual cosa és complicat parlar d’una seqüència d’accions a realitzar per a assimilar aquesta experiència de la millor manera possible.En aquest article ens endinsem justament en les diferents classes de dol i les seves característiques.

Font: Psicología y mente

www.psicologiaymente.com

Leer más:

http://translate.google.com/translate?sl=es&tl=ca&u=https%3A%2F%2Fpsicologiaymente.com%2Fpsicologia%2Ftipos-duelo

2019-05-03T11:54:11+00:00 8 Maig, 2019|Categories: Final de Vida|

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si vols seguir navegant has d'acceptar el seu ús o configurar el teu navegador. També pots sortir del web