El regidor de Gent Gran i Salut, Albert Fernàndez, ha lliurat aquesta tarda a l’Esplai de Gent Gran de Buenos Aires els diplomes d’Assistència Formativa en Noves Tecnologies, que organitza cada semestre la Fundació La Caixa, a través del conveni que manté amb l’Ajuntament de Martorell.

Els cursos de formació en Noves Tecnologies s’adrecen a persones més grans de 55 anys, amb una norantena de places i dues sessions setmanals. La finalitat és la d’apropar l’ús de l’ordinador i les eines TIC a la gent gran. La iniciativa és possible gràcies a la renovació d’un conveni entre la Fundació La Caixa i el Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones (PMSAPM) de l’Ajuntament de Martorell.

Els tallers impartits aquest semestre, inclosos en el programa municipal Gent Gran Activa, han estat: Inicia’t a la informàtica (20 hores; 10 sessions de 2 h), Crea i dissenya documents de text (20 hores; 10 sessions de 2h), Retoc fotogràfic i presentacions digitals (20 hores; 10 sessions de 2h), i Incorpora Internet al teu dia a dia (16 hores; 8 sessions de 2h).

Font:noticies.martorell.cat

Llegir més: https://noticies.martorell.cat/els-alumnes-de-noves-tecnologies-dels-esplais-de-gent-gran-reben-els-seus-diplomes-acreditatius/

Categories: Envelliment Actiu