Els Mossos d’Esquadra han avisat, a través de les xarxes socials, que han tornat a detectar falsos revisors del gas que estafen, sobretot, gent gran. El cos policial ja va alertar de l’increment d’aquesta pràctica delictiva, que s’ha multiplicat per dos aquest 2021.

Segons els Mossos d’Esquadra, generalment es tracta de grups organitzats que seleccionen víctimes, sovint, d’edat avançada. Aconsegueixen entrar al domicili amb l’excusa que han de revisar el gas o la llum i aprofiten per robar objectes de valor. En molts casos actuen de dos en dos: mentre una persona distreu la víctima i simula fer la revisió, l’altra recorre el pis per trobar diners o joies.

Per evitar ser víctima d’aquesta estafa, la policia catalana recorda que la revisió del gas es fa cada cinc anys i que aquesta inspecció s’anuncia prèviament per escrit. Per tant, els revisors no es poden presentar sense haver concertat una cita. Els Mossos també aconsellen demanar l’acreditació als operaris. A més, en cas de dubte recomanen trucar a la companyia de subministraments o al 112.

Per a més informació: https://beteve.cat/societat/mossos-esquadra-alerten-estafes-falsos-revisors-gas/