El presentador de ‘Salvados’ aconsegueix que l’audiència es rendeixi en el seu homenatge a la gent gran.

Jordi Évole abandona La Sexta, per un dia, per analitzar la situació de les més de 17.000 persones amb més de 100 anys que hi ha al nostre país en el documental Fins als 100 i més enllà. A través de Julia, una dona amb 101 anys, descobreix les necessitats i l’experiència dels centenaris espanyols. Amb el seu debut a Antena 3, Évole ha aconseguit emocionar a tots els espectadors.

La protagonista assegura a Jordi Évole que, malgrat la seva edat, encara té amigues de la mateixa “quinta”. Julia no dubta a sincerar-se amb el presentador i parlar de les morts del seu marit i de dos dels seus vuit fills en un accident de trànsit. “He plorat molt”, confessava la centenària. Encara que sobrepassa la barrera dels 100 anys, demostra que és possible arribar a aquesta edat amb en bones condicions físiques i mentals.

Font: lavanguardia.com

Llegir més: https://translate.google.es/translate?hl=ca&sl=es&u=https://www.lavanguardia.com/television/20180911/451752204411/jordi-evole-antena-3-hasta-los-100-y-mas-alla-centenarios-espanoles.html&prev=search