El show tindrà lloc el proper diumenge, 28 de novembre a les 18 hores al Centre Polivalent d’Oliva. L’entrada és gratuïta però cal retirar els tiquets numerats per poder accedir al recinte. Aquesta mesura és per tindre un control d’aforament i facilitar la logística i els seients al públic assistent. Els punts de recollida d’entrades són el Llar dels Jubilats i Pensionistes d’Oliva (bar), el Centre Social de Sant Francesc (Carretera de Dénia, 8) i la Casa de la Cultura d’Oliva (C/ Major, 12).

La regidora de l’àrea, Ana Morell, ha remarcat “la necessitat de continuar amb l’activitat de les associacions de jubilats i pensionistes d’Oliva, per què és vital per a ells i elles mantindre l’estímul, la motivació i l’alegria en aquesta època tan dificil que hem viscut i que encara vivim per la pandèmia.

 

Per a més informació: https://www.elperiodic.com/val/oliva/gent-gran-doliva-continua-seva-programacio-dactivitats-espectacle-comedia-companyia-teatral-clec-aquest-diumenge-centre-polivalent_786013?fbclid=IwAR2ejoTmPHGDwgZ3hxImodb1ManQSI-nhmLHNBbD7QXwMvaZVyHjZR1Ln68