Avui, 1 d’octubre, se celebra el Dia Internacional de la Gent Gran. En relació amb aquesta celebració, divendres passat es van donar a conèixer els resultats del Procés participatiu Gent Gran Activa, realitzat el passat mes de març. Les principals demandes d’aquest col•lectiu es van centrar en temes de mobilitat i d’activitats culturals i d’oci, moltes de les quals ja es duen a terme a la vila. Els tallers de noves tecnologies, centrats en l’ús del telèfon mòbil, va ser també un dels temes més sol•licitats.

En aquest sentit, les conclusions d’aquest anàlisis en matèries com cultura, voluntariat, esport i tallers i cursos serveixen de punt de partida per tal de dissenyar les polítiques públiques destinades a aquest col•lectiu. I per tal de difondre les accions que el consistori porta a terme, els assistents a l’acte van rebre la publicació “Què vols fer quan siguis gran?”, un quadern resum amb els temes culturals, esportius, d’accessibilitat a l’espai públic adreçades a la gent gran activa del municipi. El primer tinent d’alcalde Albert Gómez i la regidora de Cooperació i Gent Gran Maite Frigola van ser el encarregats de donar a conèixer tota aquesta tasca.

Font: comunicaciopalafrugell.cat

Llegir més: http://comunicaciopalafrugell.cat/premsapalafrugell/general/4654-gran-exit-del-proces-participatiu-gent-gran-activa