Els hospitals Vall d’Hebron i Sant Rafael inauguren una unitat de pacients grans i fràgils i se sumen als 12 centres catalans que ja en tenen una.

Amparo és una dona de 83 anys que viu amb el seu marit al barri de la Guineueta de Barcelona, a prop de la Plaça Karl Marx. Emmalalteix des de fa temps de problemes respiratoris, i fa poc la van atendre a l’Hospital Vall d’Hebron. El seu cas seria semblant a el de tantes altres persones si, després del tractament corresponent, hagués tornat a casa. Però la falta de cures, sumada a la pèrdua d’autonomia d’una dona de la seva edat, poden acabar propiciant que hagi de tornar a l’hospital. Aquesta, però, no és la situació d’Amparo, que es troba allotjada en la nova Unitat de Fragilitat Compartida dels Hospitals Vall d’Hebron i Sant Rafael, destinada a cobrir les necessitats de pacients grans i de mobilitat delicada com ella.

Font: www.eldiario.es

Llegir més:
https://translate.google.es/translate?hl=ca&sl=es&tl=ca&u=https%3A%2F%2Fwww.eldiario.es%2Fcatalunya%2FMantener-autonomia-pacientes-hospitales-Barcelona_0_967653942.html